Obecny czas: 20 Maj 2012, 20:03 Wyszukiwanie zaawansowane

Zarabianie przez internet!

Dział z ofertami pracy w Polsce.

Re: Zaranie przez internet!

Postprzez biznesss » 31 Sty 2012, 22:04

a ja wam powiem tak ,w zasadzie nieda sie w internecie zarobić ale czy tak jest do końca?,napewno nie w miesiąc a nawed nie w pol roku,klikanie w banery,emaile ,suwbary odpadaja,od parunastu lat siedze w tym no cóz strata czasu ale czy na pewno,nie dalo mi to troche do myślenia skoro co niekturzy żyją z tego dziś żyje z internetu i stac mnie na wieksząści bzdetów o jakich daniej bym tylko mogł pomarzyć,pytanie jak do tego doszedlem? powiem krótko lata doswiadczeni prób i tez strata pieniedzy no ale nauka nie poszla w las,dziś korzystam z programów partnerskich mbank czy zlote myśli fakt to na tym jest zarobek ale ksiązki czy ebooki się sprzedają żeby bylo malo korzystam z też z jednego bardzo ważnego (pp )http://dobryzarobek.pl/index.php?id=100c0b161ef02ad0a6ca916fa53ff445 co nie widzialbym sensu tu siedzenia na tym internecie jest legalny i daje korzyści w 3 tygodnie a mam go od 2.5 i szczerze powiedziawszy zarobilem na nim na życie na rodzine ,i na koniec powiem tak szukajcie a znajdziecie poprostu sprawa jest prosta trzeba znaleśc nisze danego produktu jaki się ma na uwadze ,opcji jest duzo internet to zródlo dochodów i to na 100% ale jak to powiadaja bez pracy niema kolaczy,szukajcie a znajdziecie,pozdrawiam
biznesss

Re: Zarabianie przez internet!

Postprzez grzesiuncio37 » 09 Lut 2012, 19:18

Nie zgadzam się z opinią że przez internet nie można zarobić pieniędzy.
Rzeczywiście, klikanie w banery lub instalacja surf barów to tylko strata czasu.
Łańcuszki typu wpłać 5zł a dostaniesz 10.000 też są mało skuteczne ponieważ po aferach typu Mardock i innych nikt w to już nie wchodzi.
Jest jednak sposób by zarobić. Są to Programy partnerskie. Ja zacząłem ww wrześniu 2011. Na początku było nie za wesoło ale teraz 4, 5 stówek wyciągam miesięcznie i cały czas się rozwijam.
W skrócie wygląda to tak.
Zapisujesz się do sieci afiliacyjnej - wybierasz program partnerski - polecasz twoją firmę gdzie się da (NK, Facebook, Fora internetowe)- kasujesz wcześniej ustaloną prowizję za to że ktoś kupi produkt z Twojego polecenia.
Nie musisz nic inwestować ale oczywiście nie ma nic za darmo. Poświęcasz swój czas.
Zaletą jest to, że dobrze wykonana praca przynosi korzyści przez lata (pasywny dochód).
Najlepszym jak dla mnie (i nie tylko - 2miejsce w rankingu) programem jest:

https://ssl.afiliant.com/server/affskry ... iliant.com)

Do wyboru kilkadziesiąt partnerów, wysokie prowizje, aż do 147zł za poleconego, wsparcie techniczne i pomoc na forum czyni Afilianta liderem na Polskim rynku.

Nie czekaj! Zarejestruj się już dziś i zacznij zarabiać godziwe pieniądze!
grzesiuncio37

Poprzednia

Wróć do Dam pracę

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości