Jestem z zawodu informatykiem i cały czas staram się być na bieżąco w temacie, ale chciałbym czegoś więcej.Znacie może jakieś fajne,sprawdzone kursy, na których mógłbym dowiedzieć i nauczyć się czegoś więcej ?
Mój znajomy zrobił sobie 2 kursy CISCO, jeden miał chyba za darmo na studiach to finansowali a drugi zapłacił sobie sam. Teraz z takimi kursami bardzo szybko znalazł pracę i to w bardzo dobrej firmie zajmującej się sieciami.
kiedyś robiłem próby nawiązania partnerstwa z różnymi programami ale wszystko poszło nie tak strata czasu i pieniędzy, jeśli naprawdę chcesz zarabiać w miarę dobre pieniądze wiedz o tym że osobowość w niektórych zakładach jest ważniejsza od dyplomu!a pracodawca chce mieć super pracownika ,a nie tylko mądrego którzy najnormalniej nic nie potrafią zrobić coś manualnego oczywiście trafiają się wyjątki jak zawsze he he dobry i ciekawy opis jest tu http://rozmowakwalifikacyjna-mantreo.blogspot.com/
Owszem CISCO to rewelacyjna sprawa. Czasami Lepiej zapisać się na studia i zrobić kurs niż wydać pieniądze na sam kurs. Jest jeszcze jedna sprawa. Certyfikat jest ważny na 2 lub 3 lata. Oczywiście zaczynamy od CCNA. Ale wiedza jest naprawdę ogromna do zdobycia i musisz to lubić bo na siłę lub "blachę" nie da się nauczyć.